Arranquen les xerrades formatives sobre patrimoni eclesiàstic 

L’historiador i arxiver diocesà Marc Pallicer va impartir aquest dimecres 14 la primera xerrada-curset sobre patrimoni i història de l’Església menorquina que organitza Pastoral de Turisme.

Més d’una quinzena de guies turístics i professionals del sector van escoltar la lliçó de Pallicer, que va oferir un discurs amè i panoràmic sobre la història de l’Església a l’Illa des dels temps dels romans.

La formació, de caràcter gratuït, es divideix en tres blocs (Història de l’Església menorquina, patrimoni arquitectònic i litúrgia) i es reparteix en quatre sessions impartides per historiadors i estudiosos coneixedors de cadascuna de les matèries.

Encara hi queden pendents les següents xerrades, obertes a qualsevol persona interessada:

-Dia 21 de novembre, impartit pel Sr. Biel Julià, sobre els edificis més emblemàtics de Ciutadella. Serà al Seminari a les 10 hores. Duració aproximada, dues, dues hores i mitja.

-Dia 28 de novembre, impartit per Mn. Josep Manguán, sobre la Litúrgia. Serà a la Catedral a les 10 hores. Duració aproximada unes dues hores amb un temps de preguntes.

-Dia 12 de desembre, impartit pel Sr. Marc Pallicer, visita guiada per Ciutadella. Trobada a la Catedral a les 16 hores amb una duració aproximada de dues hores i mitja.