Dos Agrupaments Escoltes, premiats pel seu compromís social

La societat ha reconegut la feina de voluntariat de l’agrupament d’Escoltes de Sant Bartomeu, de Ferreries, i el de Sant Antoni Maria Claret, de Ciutadella i els ha atorgat un premi a cadascun per la seva labor social. Per una banda, el grup de Ferreries va rebre el premi Ciutat Educadora amb un 30 per cent dels vots. En aquesta primera edició del premi celebrada a finals de novembre, l’Ajuntament de Ferreries els reconeix la feina com a col·lectiu i els premia pel seu “compromís amb la joventut i el poble, la seva feina de voluntariat i la transmissió de valors a través de l’educació no formal”, segons el jurat. En aquesta decisió ha influït també, com es va explicar en donar a conèixer el veredicte, que l’entitat ajuda a crear “un espai integrador per a compartir experiències que tendeixen a desenvolupar una joventut responsable, oberta, solidària i compromesa”.
Per altra banda, el Banc de Sang i teixits de Balears va reconèixer el compromís de l’Agrupament de Ciutadella amb la promoció de la donació de sang, juntament amb altres entitats, en un acte celebrat a la Sala Multifuncional des Mercadal el 30 de novembre.

Representants dels Escoltes de Sant Antoni Maria Claret recollint el guardó per fomentar les donacions de sang. Foto del Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears.