L’obra del beat Ramon Llull, explicada per experts a Ciutadella

El president de la Maioricensis Schola Lulística, Jordi Gayà Estelrich, i comissari de l’exposició “Ramon Llull, 700 anys de missió”, va divulgar els seus coneixements sobre l’obra de Ramon Llull davant una vintena de persones dimecres 7 de novembre a Can Saura (Ciutadella). Gayà, gran coneixedor del pensament lul·lià, va oferir un discurs panoràmic mitjançant el qual el públic va poder situar Llull en el seu context històric i entendre perquè la tasca empresa pel polifacètic mallorquí segueix sent d’actualitat.

L’acte es va concloure amb una visita guiada a l’exposició, i va comptar amb la presència del Sr. Bisbe Francesc Conesa, el Sr. Bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, i diverses autoritats de Ciutadella, com l’alcaldessa Joana Gomila, i el regidor de Cultura, Josep Juaneda.

L’exposició romandrà a la Sala del Roser fins al 17 de novembre. Un dia abans, el doctor en Filosofia i professor de la Universitat de les Illes Balears, Antoni Bordoy, impartirà la xerrada “Imatges i paraules: gènesi i història de la percepció de Ramon Llull”, a les 19.30 h, a Can Saura en l’acte de cloenda de la mostra.