Pregar amb els Salms – de Gadi Bosch osc

Salm 62  (61)

Que les preocupacions no ens ressequin

Una amiga m’ha escrit i em deia: estic convençuda que el més important a fer és: ser allò que una és; parlar d’allò que una creu; creure allò que una predica; viure allò que una proclama; estimar allò que una viu; morir per allò que una viu estimant. I l’amic orant del salm 62 (61) em diu confidencialment:

Només en Déu reposa la meva ànima
d’ell em ve la salvació.
Només ell és la roca que em salva (v. 2)

Trobo en Déu el meu refugi (v. 8)

Avui respirem massa aire contaminat de temors, ansietats, angoixes… vivim massa sorolls en la ment, en el cor, en el cos, en cadascun dels sentits.

Vosaltres, poble seu, confieu sempre en ell,
esplaieu davant d’ell el vostre cor:
Déu és el nostre refugi (v. 9)

Juntament amb el salmista molts dies la meva pregària senzillament és reposar en Déu, abraçant el moment que visc, sigui el que sigui, reposar-ho tot en Déu. Pregar així m’ajuda a fer-me amiga dels canvis vitals i a portar amb serenor el pes de la jornada. Em fa bé dir-me a mi mateixa: Reposa en Déu ànima meva.

Gadi Bosch osc

publicat al full dominical de dia 25 d’Octubre de 2020