Sis adults inicien el catecumen pel baptisme en la missa de la Immaculada Concepció

L’Arxiprestat de Ciutadella va celebrar la solemnitat de la Immaculada Concepció amb l’admissió de sis catecúmens adults que es preparen per ser batiats en la fe cristiana.

El Sr. Bisbe Francesc Conesa, que va oficiar la tradicional missa solemne a la Catedral dia 8 matí, va dedicar unes belles paraules a la Verge durant l’homilia. Va destacar que, en contemplar la gràcia i la bellesa de Maria, s’adverteix tot el poder de l’amor de Déu que brilla en ella i ens sentim encoratjats per emprendre també nosaltres el camí de la santedat. La nostra Església, va afirmar “necessita homes i dones de Déu que no li tinguin por, que assumeixin el risc de posar tota la vida a les mans, com va fer Maria. Maria immaculada ens mostra el camí per ser sants i ens desafia a fer un canvi radical de perspectiva en la vida de l’Església, per arribar a ser homes de Déu, plens de la seva Paraula, en la vida de cada dia.

La celebració va comptar amb un gran nombre d’assistents, els quals van poder gaudir de l’actuació de la Capella Davídica. El cor de la Catedral va omplir el temple amb els seus cants, cosa que va agrair el Bisbe, tant en la missa com després per les xarxes socials, on va publicar unes paraules d’agraïment a tots els presents.