Testimonis de Fe

Viure la Fe dins el matrimoni

 

Creiem que la Fe que dona sentit a les nostres vides és un procés personal de creixement individual que ens fa viure des d’una òptica de creient. No obstant, tot i la individualitat del creient, necessitem estar acompanyats per mantenir-nos forts en la Fe.

Quan ens vam casar, vam decidir seguir vivint i celebrant la nostra Fe, i ajudar-nos mútuament a fer-la créixer, a que cada un es convertís en un estaló per l’altre, per a mantenir-la, per a viure-la i celebrar-la en el si del nostre matrimoni i de la nostra família.

No es fàcil viure, avui en dia, com a cristians creients, enmig d’una societat en la qual molt poc importa el sentit de la vida, on es canvia fàcilment el significat de paraules com amor, amistat, fidelitat, llibertat, etc. Tampoc ho
van tenir fàcil en el temps de Jesús. Són molts els moments al llarg de la vida que et plantegen dubtes, inseguretats; on sembla que tot és relatiu en una societat cada cop més secularitzada, i et dona la sensació que nedes a contra corrent. Si en aquests moments de feblesa trobes en el teu cònjuge i en la teva família un estaló que et fa sortir de la teva zona de confort i t’ajuda a retrobar el camí de la Fe en l’Amor, te n’adones que ha valgut la pena l’esforç d’intentar viure el matrimoni cristià com el que és, un sagrament que reflecteix l’Amor de Déu cap a la humanitat.

Tolo Frau i Juana Anglada

17-10-2021

Hits: 48