Una quinzena de matrimonis menorquins, a la trobada regional d’EMD

Un bell grup dels Equips de la Mare de Déu de Menorca van prendre part l’últim cap de setmana d’octubre de 2018 en unes Jornades de Formació Nou impuls i Equips nous al Mas Boronat, Salomó (Tarragona). Unes 27 persones de l’Illa van participar en aquesta trobada que aglutina equips de Catalunya i Menorca en un ambient ideal que els va permetre gaudir de la bellesa d’una natura en estat pur i en un clima de recolliment propici a la reflexió i la pregària.

En el transcurs de les convivències els matrimonis, tant els més veterans com els més novells, van poder retrobar-se amb Crist i amb les arrels del Moviment, tot retornant a les fonts per tal de prendre consciència de la importància de la seva missió evangelitzadora i dels reptes que presenta la realitat actual.

Les Jornades, a més, van comptar amb la presència rellevant de Mons. Antoni Vadell, Bisbe auxiliar de Barcelona, que va oferir una fonda i amena reflexió a partir del capítol quart de l’exhortació Gaudete et Exultate. Un dels moments forts de la trobada va ser l’Eucaristia en la qual varen proclamar el seu compromís tres nous equips, integrats per parelles joves, un fet joiós pel seu significat. A la cloenda, la norantena de persones que s’hi varen aplegar, amb el cor enfortit per la recàrrega espiritual adquirida, es varen acomiadar, cordialment i amistosament, donant gràcies per la grata experiència viscuda i compartida.