Visita Pastoral 2018 – 2022

 .

Visita Pastoral a la Parròquia del Carme de Maó

 

 

Galeria Fotogràfica

 

 
 

 


 

Visita Pastoral a la Parròquia de Sant Francesc de Maó

 

De l'homilia:

La nostra actitud com Església ha de ser la de Jesús. Existim per portar la bona notícia de la salvació a l'home perdut. Hi ha moltes persones que, com Zaqueu, són cercadors. Alguns tenen béns, però volen alguna cosa més. Altres tenen necessitats bàsiques d'aliment, afecte o amistat. Per a tots ells nosaltres existim com a comunitat, com a parròquia.

Som nosaltres els que hem de prendre la davantera. No hem d'esperar que aquestes persones vinguin a nosaltres, sinó sortir nosaltres a cercar-les, i alçar els ulls com Jesús per trobar-les a sobre d'una figuera o allà on els hagi portat la vida. Quan en el nostre pla de pastoral se'ns diu que hem de sortir a les places i camins es vol accentuar això. Igual que va fer Jesús, hem de posar-nos en camí per cridar a la salvació, per oferir a aquests homes i dones un sentit per a la seva vida.

La nostra meta és conduir a la trobada amb Jesucrist; ajudar-los a que Jesús mateix entri a casa seva i se segui a taula amb ells. No som nosaltres qui transformam a les persones; no és l'Església la que pot curar. L'Església -les nostres parròquies- són l'espai per facilitar la trobada amb l'únic Salvador; l'Església és la sala en la que l'home d'avui pot trobar a Jesucrist, si vol.

És Ell, Jesús de Natzaret, el que vol seguir trobant-se amb els homes i dones d'avui. Nosaltres som només els seus servents, els seus criats. Jesús desitja compartir la seva amistat amb la gent de Maó i nosaltres, com a comunitat seva, som el lloc per facilitar aquesta trobada, que transforma per complet a la persona.

 

Mons. Francesc Conesa Ferrer

Galeria Fotogràfica

 

 

.