17 futurs monitors es formen a través dels Escoltes

Hits: 8

L’Escola de Formació d’Escoltes de Menorca ja ha iniciat el curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure Infantil i Juvenil. L’alumnat està format per 17 persones de diferents edats i procedències i el professorat per un grup de 8 persones i 2 que fan la tasca de coordinació.

El dissabte dia 14 es van reunir per primera vegada as Mercadal, als locals de l’escola d’adults. Allà tingué lloc la presentació del curs i es va comptar amb la presència de la regidora d’educació de l’Ajuntament des Mercadal, Regina Sintes, i també amb na Paqui Toral, en representació de l’Escola de Formació d’Escoltes de Menorca.

El curs acabarà la part teòrica, el pròxim 21 de desembre. Llavors l’alumnat que hagi aprovat tots els mòduls formatius, iniciaran la part pràctica que consta de 160 hores.

Pel que fa al curs de Director/a de Temps Lliure, que havia d’iniciar-se el pròxim dia 20, ha quedat posposat per a inici d’any. No hi ha hagut prou inscripcions, i s’ha considerat, no anul•lar-ho, sinó, proposar un nou calendari. Aviat s’informarà de la nova convocatòria.