30 aniversari de Mestral Menorca

Mestral Menorca, projecte d’economia social i solidària de Càritas Menorca, celebra una Jornada de portes obertes i tallers lúdics, com a part de les activitats de celebració del seu 30 aniversari.

La jornada es desenvoluparà dissabte dia 16 de setembre, entre les 11 i les 13 h, en el Taller Mestral Ponent, POICI (C/Fusters, 37) de Ciutadella i dissabte 23 de setembre, entre les 11 i les 13 h, en el Taller Mestral Llevant, POIMA (C/ Itàlia, 4) de Maó.

Mestral Menorca, projecte d’economia social de Càritas que compta amb 30 anys d’existència, té com a principal objectiu fomentar la inserció de persones amb dificultats per accedir al món laboral, a través de la recollida, tractament i recuperació de residus i en coordinació amb els programes d’orientació i intermediació laboral.

Durant les jornades de portes obertes a Ciutadella i Maó, es duran a terme diverses activitats, 2 tallers familiars de recuperació i reutilització de residus:

Taller “Els ninots d’en Tonet”. Taller de creació i art utilitzant material de rebuig domèstic, reciclant-lo i reaprofitant-lo aprendrem a  imaginar i jugar. Tindrà lloc dissabte dia 16 de setembre, entre les 11 i les 13 h, en el Taller Mestral Ponent, POICI (C/Fusters, 37) de Ciutadella

Taller de construcció d’Hotels per insectes amb Santi Saurina. Aquests petits refugis que fan servir molts insectes incloses abelles i vespes solitàries, vitals per a la cura de cultius, sistema natural per al control de plagues, ajuden a pol·linitzar i al fet que les plantacions fructifiquin. Aquest tindrà lloc dissabte dia 23 de setembre, entre les 11 i les 13 h, en el Taller Mestral Llevant, POIMA (C/ Itàlia, 4) de Maó.

També el personal de Mestral estarà disponible durant el matí per fer visites guiades als projectes i els diferents tallers, i els assistents podran degustar productes de comerç just.

Aquestes activitat compten amb el suport de Colonya Caixa Pollença.

 

 

Hits: 48