320 fillets i filletes participen en l’Aplec per la Infància Missionera

La Sala Multufincional de Ciutadella va acollir dissabte 26 de gener entorn a 320 fillets i filletes de totes les parròquies de Menorca per celebrar junts la Jornada de la Infància Missionera.

Els infants que rebran la primera comunió enguany van passar un matí de festa amb Joan Mercadal Victory i na Laura Cubas, que els van ajudar a reflexionar sobre les missions a través d’històries i cançons. Tenint molt present el lema d’aquest aplec, “Amb Jesús a Betlem. Quina bona notícia!”, els petits van cantar cançons com “Tolongo” i van reflexionar sobre les missions amb les paraules que els va dedicar el bisbe Francesc.

El Sr. Bisbe els va convidar a tenir un cor gran com el que té Déu, un cor que es preocupa per tots i que vol que totes les persones siguin felices. “A més de totes les pobreses materials molts fillets tenen una altra pobresa: no coneixen Jesús”, els va dir. Ells “no tenen, com nosaltres, la sort de ser els seus amics i gaudir de la seva companyia, la seva llum i la seva força. A nosaltres ens agradaria que tots els fillets coneguessin Jesús i sentissin el seu amor, com ho sentim nosaltres. Per això els va convidar a “ser fillets missioners, fillets que ajudin a comunicar a tots l’alegria de ser deixeble de Jesús”.

L’Aplec Missioner és un acte caràcter anual i s’organitza conjuntament entre el Secretariat de Missions i el Secretariat de Catequesi.