Actes per celebrar els cent anys del Centre Catequístic Sant Miquel

Hits: 16

Durant la celebració de les festes de Sant Miquel, el 29 de setembre, el Centre Catequístic Sant Miquel de Ciutadella, va donar per inaugurat els actes de celebració del Centenari del Centre.
En el marc de la festa de Sant Miquel, el passat 27 de setembre vam gaudir de la conferència “100 anys servint i estimant”, el lema del Centenari, per part del Bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull Anglada (ex-consiliari del Centre). El matí del dissabte dia 28 es va fer una trobada
esportiva al camp del SAMI, un club que va néixer al Centre. El capvespre, al carrer jocs populars
dinamitzats pels monitors dels clubs d’Esplai. Al vespre gaudiren a la placeta de Sant Jaume d’un
espectacle de balls populars a càrrec del grup folklòric Sant Miquel, que va començar fa 50 anys al Centre. El diumenge 29, dia del patró, a les 11 del matí celebràrem una Eucaristia solemne presidida pel Bisbe, Mons. Francesc Conesa Ferrer. Abans de dinar, van amenitzar l’espera el grup musical “4moixos” i, per arrodonir el dia, vam dinar de paella al carrer, on hi va ser la batlessa de Ciutadella Sra. Joana Gomila. El divendres 18 d’octubre, a la sala d’actes, na Raquel Hernández de Càritas hi va explicar el projecte Kairos: un document per treballar abans de fer un viatge alternatiu a Terra Santa. La setmana següent, el divendres 25, a la sala d’actes vam tenir el gust de cantar i ballar amb l’orquestra Huracán. El dissabte 2 de novembre, fèrem la bunyolada de Tots Sants. El divendres 8 de novembre gaudiren de la conferència: “Orígens i història de Sant Miquel” a càrrec de mossèn Josep Sastre Portella. El actes continuaran durant tot aquest any i el 2020.

Marga Coll