Benedicció dels termes al Santuari de la Mare de Déu del Toro

Com és costum cada any el primer diumenge de maig,  ahir el bisbe Mons. Francesc va presidir l’Eucaristia al Santuari de la Mare de Déu del Toro i va beneir els municipis de Menorca amb la creu gloriosa de Crist. A la celebració, a la qual van assistir un gran nombre de fidels, el Bisbe va ressaltar que Jesús és el cep veritable i els cristians el sarment, i que solament units podrem donar bon fruit. A més, va destacar que Déu ens demana creure, posant tota la nostra confiança en Jesús, i estimar a totes les persones.

Finalment, a l’exterior del Santuari el bisbe Francesc va beneir cadascun dels punts cardinals, “desitjant que el Senyor ompli dels seus dons els camps de Menorca  i a totes les persones que fan feina en ells; i demanant també que la paraula de l’Evangeli s’estengui per tota l’illa”. Així mateix, durant la benedicció amb la creu, es va demanar al Senyor que ens ajudi a vèncer la pandèmia, i que ens doni força a tots en la dificultat.

Podeu llegir l’homilia completa de Mons. Francesc al següent enllaç: https://www.bisbatdemenorca.org/les-paraules-del-bisbe/homilies/2021-05-02-Homilia-V-Pasqua-Santuari-del-toro-BenediccioTermes.pdf

 

Hits: 40