CELEBRACIONS RELIGIOSES DE SANT JOAN 2020

A continuació, poden llegir en català i en castellà el comunicat de la nostra diòcesi en relació als actes litúrgics de Sant Joan 2020.

COMUNICAT DEL BISBAT DE MENORCA

CELEBRACIONS RELIGIOSES DE SANT JOAN 2020

L’Església de Menorca segueix celebrant les festes litúrgiques, seguint les normes sanitàries en vigor. A causa de la pandèmia de la Covid-19,  enguany no es celebraran les festes de Sant Joan de Ciutadella, però sí que es mantenen les celebracions litúrgiques en honor a sant Joan Baptista.

– El 23 de juny primeres vespres en honor del Sant a les 20 h a l’ermita de Sant Joan de Missa. L’ermita s’obrirà mitja hora abans i es tancarà quan acabi la celebració. Sols es permetrà l’accés al recinte per a la pregària. L’accés serà limitat segons les normes sanitàries actuals i els assistents hauran de dur mascareta.

– El 24 de juny missa de Sant Joan presidida pel bisbe Francesc a les 12 h a la Catedral de Menorca. És un acte obert a tots els fidels, amb l’aforament limitat segons les normes sanitàries, amb l’obligació de dur mascareta. Si assisteixen membres de la Junta de Caixers o Cavallers ho faran a títol individual.

Ciutadella de Menorca, 17 de juny de 2020

COMUNICADO DEL OBISPADO DE MENORCA

 CELEBRACIONES RELIGIOSAS SANT JOAN 2020

 La Iglesia de Menorca sigue celebrando las fiestas litúrgicas siguiendo las normas sanitarias en vigor. A causa de la pandemia de la Covid-19, este año no se celebrarán las fiestas de Sant Joan de Ciutadella, pero sí que se mantienen las celebraciones litúrgicas en honor a san Juan Baptista.

-El 23 de junio primeras vísperas en honor al Santo a las 20 h en la ermita de Sant Joan de Missa. La ermita se abrirá media hora antes y se cerrará cuando finalice la celebración. Sólo se permitirá el acceso al recinto para la oración. El acceso será limitado según las normas sanitarias actuales y los asistentes deberán llevar mascarilla.

-El 24 de junio misa de Sant Joan presidida por el obispo Francisco a las 12 h en la Catedral de Menorca. Es un acto abierto a todos los fieles, con aforo limitado según las normas sanitarias, con la obligación de llevar mascarilla. Si asisten miembros de la Junta de Caixers o Cavallers lo harán a título individual

Ciutadella, 17 de junio de 2020