Comença el II Cicle de Concerts d’Orgue a l’església de Santa Maria (Maó)

Avui capvespre comença a l’església de Santa Maria de Maó el II cicle de concerts d’orgue organitzat per la Parròquia. L’entrada a tots els concerts és gratuïta.

El primer concert serà a les 20 h a càrrec del Pare Jordi-Agustí Piqué. Interpretarà obres de N. de Grigny, P. M. López OSB, P. N. Casanoves, J. S. Bach, J. L. Krebs, Johannes Brahms i Felix Mendelssohn-Bartholdy.

El Pare Jordi-Agustí és monjo de Montserrat i prevere. Va obtenir el premi d’Honor de fi de Grau Superior d’Orgue. És professor superior d’orgue. A més, va crear i va dirigir la Capella de Música i la Capella de Música Instrumental de Montserrat. És Doctor en Teologia Dogmàtica per la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma. Ha publicat diverses composicions musicals. Actualment compagina la composició amb nombroses conferències i concerts com a solista d’orgue.  El 31 d’octubre de 2014 va ser nombrat pel Papa Francesc consultor del Dicasteri per les Causes dels Sants.

Esperam i desitjam, de tot cor, que aquest inici sigui tot un èxit, tant per la música que s’interpretarà com per tenir l’oportunitat d’escoltar, per primera vegada a Maó, aquest gran intèrpret al teclat del nostre gran Orgue.

 

Hits: 72