Comença un nou curs de l’Escola de Teologia

L’Escola de Teologia de Menorca posa en marxa un nou curs de formació teològica per als agents de pastoral (catequistes, mestres i professors de religió, monitors, etc.) i tots els creients en general.

La formació permanent es farà d’octubre a juny:
-A Maó, a la Casa de l’Església els dijous a les 20.15 h. Tema “Salms i història de la Litúrgia”, a càrrec de Josep Sastre. Comença el 6 d’octubre

-A Ciutadella, al Seminari Diocesà els dimarts a les 20.15 h. Tema: “L’Evangeli segons Sant Mateu”, a càrrec de J.Bosco Faner. Comença l’11 d’octubre.

-A Ferreries, a l’església de Santa Maria, el 3r dissabte de mes a les 10 h. Tema: “Litúrgia i sagraments”, a càrrec de Josep Manguán. Comença el 15 d’octubre.

D’altra banda, les conferències de Teologia, dirigides a tots els fidels, s’aniran celebrant durant tot el curs, en col·laboració amb l’Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona (ISCREB).   La primera conferència tindrà lloc el divendres 7 d’octubre, a les 20.30 h, al Seminari Diocesà (Ciutadella). A càrrec del professor i germà marista Lluís Agustí sobre “La Sinodalitat: una tradició recuperada? Una innovació? Cap a un nou tipus d’Església?”.

Hits: 38