Deixar-se acompanyar per Jesús

Divendres 12 de maig es va reunir per segona vegada el grup de joves de Menorca que participarà a la Jornada Mundial de la Joventut que es celebrarà aquest estiu la ciutat de Lisboa (1-6 d’agost).

Va ser un capvespre molt enriquidor al col·legi Salesià-Calós (Ciutadella) per a conviure i compartir inquietuds i reflexions. Els responsables de la comunitat parroquial de Sant Rafel van proposar un estudi de la catequesi nº5 que ofereix el Papa Francesc als joves per a preparar-se espiritualment per aquesta trobada mundial.

Amb aquesta catequesi, els adolescents i els joves van reflexionar sobre en quin moment de la seva vida i com van conèixer la figura de Jesús i quina és la vocació a la qual cadascun està cridat. El grup va destacar que Jesús els ajuda a trobar un sentit a la vida, que els acompanya en el seu dia a dia i que els crida a ajudar els altres, a estimar, a valorar la vida i  l’amistat, a seguir el camí de santedat, etc.

La propera trobada tindrà lloc el mes de juny a la comunitat parroquial de Santa Eulàlia d’Alaior per a seguir enfortint els vincles de tots els participants i aprofundir en la fe a través d’una altra experiència de catequesi que els ajudarà a reflexionar i fer camí, juntament amb Maria, cap a la JMJ Lisboa 2023.

Sebastià Bosch

Diaca i director del Secretariat d’Infància i Joventut

Més fotografies

Hits: 210