El col·legi Sant Francesc de Ferreries, una trajectòria d’humanitat i evangelització

El 25 de maig va tenir lloc una jornada festiva per a celebrar el 50 aniversari del col·legi diocesà Sant Francesc d’Assís de Ferreries.

Hi van participar un gran nombre de persones que han format i formen part d’aquest projecte educatiu. La trobada va començar amb una pregària d’acció de gràcies a l’església de Santa Maria, en la qual el bisbe Gerard va recordar i agrair a totes les persones que han tingut una especial intervenció en la fundació i posterior desenvolupament del col·legi: els rectors de la parròquia de Sant Bartomeu, les religioses Franciscanes de la Misericòrdia, les religioses Dominiques de l’Anunciata, els directors, els mestres, els pares i mares, i els alumnes.

“És molt important que tots caminem junts tractant de modelar homes i dones lliures i responsables. El nostre model sempre serà Jesucrist, camí, veritat i vida per tots aquells que intentam seguir les seves petjades”, va destacar el Bisbe. En la celebració un grup de cinquanta infants, joves i adults van portar uns ciris al presbiteri, tot simbolitzant el pas de diferents generacions per aquesta escola. Finalment, es va compartir un dinar de germanor.  

Entrevista a Pere Allès, president de la primera junta del col·legi Sant Francesc de Ferreries:

Més fotografies

Hits: 56