EL SEMINARI T’ESPERA. Digues sí! Com Maria

El 8 de desembre de 1850, dia de la Immaculada, s’inaugurà el Seminari Conciliar de Menorca. El 28 de maig anterior havia arribat a l’illa un nou bisbe, Mons. Mateu Jaume Garau. Gràcies al seu interès, el primer d’octubre s’inicià el funcionament del curs acadèmic. Vint-i-tres van ser els primers seminaristes. La Immaculada fou nomenada patrona del Seminari,  sant Ildefons, el patró.

Els preveres sabem que Maria és la nostra companya fidel, és el nostre referent. Ella és mare i exemple de totes les vocacions. La seva vida correspon a la vocació per la qual va ser cridada a existir. Avui, 7 de desembre, tots som convidats a la Vigília de Pregària Vocacional que tindrà lloc als diversos arxiprestats. Preguem junts perquè tots els qui formam l’església menorquina desitgem ser part de la carta que Déu escriu en benefici de tots.

Diguem “sí!, com Maria, a la crida que Déu ens fa.  Sota el seu mantell ens emparam confiant que en el nostre Seminari altres joves, escoltant la invitació de Déu, optaran també avui per ser preveres fiables i del tot fidels a les nostres comunitats.

Bosco Faner Bagur. Rector del Seminari

Hits: 68