Els Escoltes de Menorca (MSC) realitzen una sembra d’arbres pel seu 50è aniversari

Aquest cap de setmana, el 20 i 21 de febrer, s’ha dut a terme un altre acte per a commemorar el 50è aniversari dels Escoltes de Menorca (MSC). Ha consistit en una sembrada d’arbres (alzines, garrovers, moreres i  ullastres) a 5 municipis de l’illa: Ciutadella, Ferreries, Alaior, Maó i Es Castell.

A les 10 del matí del dissabte, membres dels agrupaments AE St. Antoni M. Claret a la zona de l’observatori astronòmic de Ciutadella i de l’AE Tramuntana a les zones de l’antic hospital Monte  Toro i Sínia Costabella a Maó, iniciaven els actes de sembrades d’arbres. Continuaren els infants i joves de l’agrupament Federico Pareja de Ciutadella a la zona del pont del Canal Salat.

El capvespre va ser el torn de Ferreries, on els escoltes de l’AE Sant Bartomeu, sembraren a la zona del col·legi Sta. Àgueda i Pl. Francesc d’Albranca. D’altra banda, diumenge matí es trobaren un grup d’escoltes adults que formaven part de l’AE Àngel Ruiz i Pablo des Castell, per també participar de la sembrada a la Pl. De Trebalúger, al camí vell d’Alcaufar.

 

També a Alaior, els escoltes de l’AE Sta. Eulàlia van sembrar arbres a la zona davant la seu de Creu Roja. Ha sigut un motiu de festa i celebració sempre seguint les normes de sanitat vigents. «Hem xalat i hem après, i estem orgullosos d’aquesta feina. Els escoltes (MSC) estimem la natura i, per això, ens agrada cuidar-la. Aquesta activitat ha sigut una manera molt emotiva de celebrar el 50 aniversari dels Escoltes de Menorca, esperem poder seguir veient aquests prop de 30 arbres com es fan grans almenys 50 anys més. Sempre A Punt.» Tot això no hagués estat possible sense la participació dels ajuntaments i membres de les corresponents brigades de jardineria, així com també agraïm profundament a tothom qui ha col·laborat d’una manera o altra per fer-ho possible. Moltes gràcies.

Hits: 76