Els Escoltes de Menorca reben el Premi Cooperació Cope Menorca 2020

El jurat ha valorat la formació i l’educació en valors que ofereix el moviment escolta als fillets i joves de la nostra illa

El divendres 9 d’octubre el moviment educatiu Escoltes de Menorca va rebre el V Premi de Cooperació de Cope Menorca. Els membres del jurat van ressaltar la importància de la formació i l’educació en valors que ofereix el moviment escolta als fillets i joves, una formació que és clau per a construir una societat més justa i solidària.

L’acte d’entrega, que es va celebrar a la Sala Multifuncional des Mercadal, va ser presidit  pel bisbe Mons. Francesc, la presidenta del Consell Insular, Susana Mora, i l’alcalde d’Es Mercadal, Xisco Ametller, i va comptar amb l’assistència de Xavier Bonet, director regional de Cope a les Balears.

Aquest reconeixement coincideix amb l’aniversari dels Escoltes de Menorca, amb un projecte educatiu que enguany compleix 50 anys, formant i educant als joves de la nostra illa en la fe i els valors del missatge de Jesús, l’esperança i la convivència, la solidaritat, el respecte, la tolerància, i la cura del medi ambient i la convivència amb la natura. En el nostre temps, el paper d’aquest moviment catòlic segueix sent molt important per a caminar junts i oferir un espai de trobada i convivència als nostres fillets i joves.  Enhorabona a tots els integrants del moviment Escolta (caps, agrupaments, monitors, pares, fillets i joves) i endavant amb el vostre projecte educatiu!

Hits: 27