Es posa en marxa un crowdfunding a favor de Càritas Menorca

La Fundació “la Caixa”, CaixaBank i Cooperativa San Crispín promouen un Crowfunding solidari a favor de Càritas Menorca a favor del programa d’aliments de Càritas Menorca amb l’objectiu de recaptar 22.000 euros en els dos pròxims mesos que es destinaran a facilitar aliments de qualitat i quilòmetre zero a les persones més vulnerables de Menorca, a més de donar suport a el sector primari de l’illa.

Per donar suport a la campanya, la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, aportarà un euro per cada euro de donació que es realitzi, duplicant així l’import recaptat fins arribar a l’objectiu establert. Per la seva banda, la Cooperativa s’encarregarà de donar difusió del projecte solidari entre els seus més de 3.500 socis així com els clients dels seus supermercats.

En aquest sentit, es facilitarà un enllaç a tots els clients de la seva botiga on-line i a les botigues físiques s’informarà sobre els codis QR perquè des del mòbil es pugui col·laborar amb aquesta acció solidària.

A més, podran realitzar-se donatius des de la pàgina web de Càritas Menorca www.caritasmenorca.org/colabora i des de l’enllaç de CaixaBank Crowfunding Solidario CaixaBank, a través l’aplicació CaixaBankNow, per BIZUM 03505caixers automàtics i oficines de CaixaBank a Menorca.

D’aquesta manera, la Fundació “la Caixa” i CaixaBank es sumen als esforços col·lectius per a mitigar els efectes econòmics de la pandèmia de la Covid-19 i les seves conseqüències en els col·lectius més vulnerables de la nostra illa.

 

Hits: 69