Dos alumnes del col·legi salesià de Ciutadella guanyen el VI concurs vocacional de cartells

El VI Concurs Vocacional de Cartells ja té guanyadors. Alejandro González Manso i Andreu Seguí Nieto, alumnes del col·legi salesià de Ciutadella han estat premiats pel seu cartell “Tu ens fas falta en el nostre cor per així construir un món on ningú estigui sol”.

El Secretariat de Vocacions, organitzador del concurs, ha premiat la seva obra després de valorar els 71 cartells rebuts (52 en digital i 19 fets a mà). En aquesta edició el jurat estava format per J. Bosco Faner, prevere i director del Secretariat per a les Vocacions; M. Carmen Zaragoza, germana de la Consolació; Marc Florit, fotògraf aficionat; Sebastià Bosch, membre del Secretariat de Joves; Nina Pons, secretària del Secretariat per a les Vocacions. Entre tots han valorat sobretot el contingut visual i literari, que s’avé amb la proposta de la temàtica i el text bíblic proposat. A més han comentat la bona feina feta pels dos joves i han valorat especialment la reflexió que n’han extret. La lluminositat i claredat de la imatge també han sigut determinants per a la presa de la decisió.

L’entrega del premi s’ha dut a terme el 13 de març, a l’inici de la jornada escolar, al Col·legi Sant Francesc de Sales de Ciutadella. Un cop reunits tots els alumnes d’ESO s’ha llegit l’acta referent al concurs i s’ha entregat el premi als guanyadors i als alumnes dels altres pòsters finalistes. Entre ells es trobaven els alumnes del col·legi Pepe Gornés Rodríguez i Walid Jaouahiri Bakkali, i Marta Guerrero Pedro, Júlia Camps Bosch i Aina Coll Pons. L’altre finalista pertany al CC sant Francesc d’Assís de Ferreries

Els guanyadors del primer premi han rebut 100 euros per a la compra de material informàtic com a reconeixement pel seu esforç i bona feina. Pel que fa a la resta de participants, se’ls entregarà un punt de llibre amb una pregària de Charles de Foucauld per agrair la seva participació.

El cartell guanyador s’imprimirà i emmarcarà per a ser exposat de forma permanent al Seminari Diocesà i es donarà una còpia als dos alumnes guanyadors com a record. Igualment es farà una tirada prou llarga de l’obra en mida Din A3 perquè resti penjat a les parròquies, centres escolars i catequístics.

El Secretariat Diocesà de Vocacions agraeix la participació de tots els centres escolars que hi han participat aquest any. Anima igualment a altres centres que ja hi han participat altres anys i als que encara no hi han participat mai a fer-ho a les properes convocatòries. Sempre és interessant oferir als alumnes no sols informació sobre les diverses professions, sinó també sobre la vocació que cadascú té i ha de respondre.