Guillem Ferrer, nou coordinador de Càritas a Balears

El diaca Guillem Ferrer Monjo, delegat episcopal de Càritas Diocesana de Menorca, va ser escollit coordinador de Càritas Regional i també representant de Balears davant el consell general de Càritas Espanyola per als pròxims tres anys.

La designació va ser aprovada pels equips directius de Càritas diocesanes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera en la reunió que van celebrar a mitjan setembre a Palma. En aquesta trobada van preparar la redacció de l’Informe Foessa Balears 2019 sobre exclusió i desenvolupament social. El juny passat es va presentar a Madrid l’informe nacional i ara es redacten els estudis territorials amb dades de cada comunitat autònoma. L’informe balear serà presentat el pròxim 9 d’octubre a Palma.

En la reunió també es va acordar crear una cooperativa de serveis de primer grau per al projecte Moda Re de Càritas Espanyoles, que gestiona el tractament del residu tèxtil i la promoció de l’ocupació, en el qual participa Càritas Menorca amb Mestral Inserció i Medi Ambient.

Foto: Càritas Diocesana de Menorca

Hits: 41