L’actualitat de la Diòcesi de Menorca a través de WhatsApp

Coincidint amb l’inici del nou any i la festa de Sant Antoni, la diòcesi de Menorca activa un nou servei de comunicació perquè totes les persones interessades puguin conèixer l’actualitat de l’Església diocesana de primera mà, directament al mòbil.

Per accedir a aquest nou servei només és necessari seguir 2 passes:

  1. Afegir el número 681 375 127 a l’agenda de contactes del teu mòbil.
  2. Enviar un WhatsApp amb la paraula “ALTA”, seguida del nom i cognoms.

Es tracta d’un servei totalment gratuït amb la finalitat d’oferir als usuaris les notícies més destacades de l’Església de Menorca, avisos de les activitats diocesanes, entrevistes, etc. Un nou canal de comunicació per seguir l’actualitat religiosa i per facilitar que la compartiu amb altres persones.

Les persones que es donin d’alta entraran a formar part d’una llista de difusió (no un grup). D’aquesta manera, els destinataris no saben a qui més s’ha enviat la notícia, preservant així la privacitat dels números.

Com es pot donar de baixa? Es podrà cancel·lar la subscripció sempre que es vulgui, enviant un WhatsApp amb la paraula “BAIXA”, seguida del nom i llinatges.   Si sorgeix algun dubte sobre el funcionament d’aquest servei, podeu contactar amb nosaltres enviant un correu a comunicacio@bisbatdemenorca.org o bé telefonant al 681 375 127.

 

Hits: 57