Les diòcesis de les Balears acullen els símbols de la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ)

Ahir, a la Seu de Palma, les tres diòcesis de les Balears van rebre els símbols de la Jornada Mundial de la Joventut, la creu peregrina i la icona de la Mare de Déu Salus Populi Romani.

El bisbe de Menorca, Mons. Francesc Conesa, 2 responsables del Secretariat de Joventut i 9 joves de la nostra diòcesi van viatjar a Palma per a participar a una vetlla de pregària amb els símbols, que va ser molt especial i va ser una gran oportunitat per a la convivència de tots els joves de les illes que hi van assistir.

La celebració, va ser presidida pels bisbes de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, de Menorca, Mons. Francesc Conesa i l’administrador diocesà d’Eivissa, Mn. Vicente Ribas, es va retransmetre en directe pel canal de Youtube del Bisbat de Mallorca i es pot tornar a veure en redifusió:

En els mesos previs a cada JMJ, els símbols parteixen en un pelegrinatge  per les diferents diòcesis per anunciar l’Evangeli i acompanyar, de manera especial, als joves de les diferents comunitats que participaran en aquesta trobada de caràcter internacional amb el Sant Pare. “Maria es va aixecar i va partir sense demora” (Lc 1, 39) és la cita bíblica triada pel Papa Francesc com a lema de la XXVIII Jornada Mundial de la Joventut, que tindrà lloc per primera vegada a Lisboa, el 2023.

Més fotogfrafies:

Arribada del símbols de la JMJ a la Catedral de Mallorca.

Grup de joves de la nostra diòcesi que va participar a la vetlla de pregària.

 

Hits: 91