Pregó de la Setmana Santa de Maó 2021

Avui, dimecres 24 de març tindrà lloc el pregó de la Setmana Santa de Maó 2021 que serà retransmès, a les 20.30 h, pels canals de Youtube del Secretariat de Confraries de Setmana Santa de Menorca i del Bisbat de Menorca. En el context de pandèmia que esteim vivint, s’ha escollit aquest mitjà per acostar el pregó a tots els fidels.

Ja que l’any passat no es va poder fer el pregó degut al confinament motivat per la irrupció del virus Covid-19, aquest any s’ha repetit l’assignació del pregoner, essent l’encarregat d’anunciar la Setmana Santa maonesa D. Pau Cardona Natta, membre de la Confraternitat de Centurions de San Corneli i gran coneixedor de la Setmana Santa de la ciutat.

Hem pogut conèixer la relació familiar de Pau amb la Setmana Santa de Maó, com, entre d’altres parents, el cas del seu pare, Francisco Cardona, que va ser un dels fundadors de la Confraria de la Pietat i Sant Joan Evangelista. A més, va fer un repàs històric de la Setmana Santa de Maó així com de les seves tradicions i costums al llarg dels segles, de les quals algunes encara avui perduren.

El pregó va concloure amb les paraules del Bisbe de Menorca, Mons. Francesc Conesa, el qual va animar a tots els confrares i fidels a viure amb intensitat, profunditat i pregària aquesta Setmana Santa, participant dels actes litúrgics organitzats, acudint a les parròquies i temples, venerar les imatges titulars de les diferents confraries i germandats i potenciar l’acció caritativa i assistencial amb els més necessitats.

Hits: 65