Què passa quan marques la casella de l’Església a la teva declaració de la renda?

1.Tot comença amb tu, amb un gest senzill que resulta transcendental. Marcar la “X” és una decisió lliure que no perjudica ningú i és absolutament gratuïta, perquè ni et cobren més diners ni te’n retornen menys.

2. La casella de l’Església és al camp 105, en marcar-la aquí es destina el 0,7% de la quota íntegra de la teva declaració. També pots marcar la casella de finalitats socials. Si deixes en blanc aquestes caselles, és l’Estat qui decideix per tu.

3.Repartiment solidari. La recaptació de la casella de l’Església arriba a la Conferència Episcopal Espanyola, que la reparteix per tot el territori amb criteris de solidaritat, perquè arribi a les zones amb menys recursos.

4.Al servei dels altres. Són les pròpies diòcesis les que posen els diners en funcionament per a anunciar la Bona Notícia de l’Evangeli, sostenir el clergat, fomentar la vivència de la fe i desenvolupar la immensa tasca assistencial de l’Església a Espanya i a tot arreu.

5.Ajuda efectiva i afectiva. L’any 2023 més de 8,7 milions de persones van marcar la casella de l’Església, la qual cosa ha permès ajudar a més de quatre milions de persones.

6.Gràcies! L’Església agraeix de tot cor a tots aquells que marquen la “X”, amb independència de les seves creences, perquè entre tots aconseguim construir una societat millor. 

Més informació: CAMPANYA XTANTOS

RESULTATS CAMPANYA 2023

Hits: 74