La província eclesiàstica valentina avança en comunió per la iniciació cristiana

Els bisbes titulars i auxiliars de la província eclesiàstica de València es van reunir aquest 11 de juliol a Eivissa per compartir documents i experiències relacionades amb la iniciació al cristianisme.

Els pastors de les diòcesis de Castelló, Alacant, València, Mallorca, Menorca i Eivissa van revisar conjuntament el document sobre la iniciació al cristianisme per aprovar-lo en breus, i van exposar les diverses realitats que es troben els col·legis concertats de les seves zones a l’hora d’ensenyar religió.

A més d’avançar en els criteris a l’hora de donar catequesi, també van començar a estudiar i redactar un document sobre l’atenció a malalts i moribunds.

En la reunió van assistir, entre altres, Mons. Casimiro López Llorente (bisbe de Castelló), Mons. Antonio Cañizares Llovera (arquebisbe de València), Mons. Jesús Murgui Soriano (bisbe d’Alacant-Orihuela) i els bisbes balears Mons. Sebastià Taltavull Anglada (Mallorca), Mons. Vicente Juan Segura (Eivissa i Formentera) i Mons. Francisco Conesa Ferrer (Menorca).

 

Fotos: Bisbat d’Eivissa i Formentera

Hits: 62