Ruta jove pel Camí de Cavalls: Com poden apropar-se els joves?

El passat dissabte, 24 d’Abril, un bon grup de joves de la nostra Diòcesi es van trobar per caminar un tram del  Camí de Cavalls, en concret  la ruta Es Grau – Favàritx. Durant el camí vam aprofitar per fer una aturada i  algunes reflexiones sobre les paraules i els missatges que el Papa Francesc dirigeix als joves, i també ens va ajudar la Carta de Sant Pau als Cristians de Roma, on se’ns explica l’experiència de Pau de Tars i el seu encontre amb Jesús. Tots esteim cridats a acompanyar els nostres joves i ells convidats a apropar-se a les nostres comunitats fent algun servei per als altres.

Aquest matí de caminada i de compartir experiències i amistat ens va servir per poder connectar amb els nostres joves de les diferents comunitats que hi ha dins la nostra Diòcesi. També va ser una oportunitat per a poder compartir el dia amb ells i veure si som capaços de caminar junts tal com Jesús ens va mostrar.

Des d’aquí vull donar les gràcies a l’equip del Secretariat i als animadors dels diferents grups de joves que hi ha dins les nostres comunitats, per fer possible aquesta experiència d’acompanyament als més joves. Déu ens estima i ens diu que treballem per al regne del Cel.

Sebastià Bosch Salord- Director Secretariat d’Infància i Joventut

 

 

 

 

 

 

Hits: 33