SOLEMNITAT DE SANT ANTONI ABAT, PATRÓ DE MENORCA

COMUNICAT DEL BISBAT DE MENORCA

Donades les circumstàncies excepcionals, motivades per l’expansió de la Covid-19, els actes religiosos amb motiu d’aquesta solemnitat de Sant Antoni, quedaran reduïts:

  • A Ciutadella es manté la celebració solemne de l’Eucaristia a la Catedral, a les 11 h del matí. Es suprimeix la processó dels tres tocsEn acabar la celebració, que serà presidida pel Sr. Bisbe, es cantarà el Te Deum d’acció de gràcies per l’aniversari de la restauració del cristianisme a Menorca. Una novetat important és que aquesta celebració serà retransmesa en obert per IB3 Televisió i per streaming pel canal de youtube d’IB3 Televisió.
  • A Maó, celebracions a la parròquia de Sant Antoni Abat: el dissabte, 16 de gener, solemne rés de les primeres Vespres a les 19.30 h. I diumenge, 17 de gener, missa en català a les 10 h i en castellà a les 19 h. La imatge serà exposada de forma solemne per a la seva veneració al presbiteri de la parròquia.
  • A la resta de pobles les celebracions eucarístiques es faran l’interior dels temples celebrant les misses habituals però, enguany, sense benediccions d’animals ni processons.

Recordam que per a participar en aquestes celebracions s’hauran de guardar les normes sanitàries respecte a l’aforament del 30%, ús de les mascaretes, gel hidroalcohòlic, distància de seguretat, etc.,  segons la normativa vigent.

Ciutadella de Menorca, 13 de gener de 2021

 

Hits: 175