Temps d’estiu, temps per reconnectar amb Déu

Ens trobam a les portes de començar l’estiu, temps de vacances, de descans, de gaudir de grans moments amb la família i els amics, de les festes patronals, de la platja, etc.

Per als cristians, l’estiu és un temps molt oportú per a retrobar-nos amb nosaltres mateixos, amb els altres i amb Déu. La pregària, el silenci i l’Eucaristia ens ajuden a carregar les piles i a connectar profundament amb l’Amor.  Aquest amor de Déu que ens empeny a afrontar el dia a dia, a viure per als altres i a abraçar el món amb més llum, tendresa i força.

Aquest diumenge 19 de juny comencen els horaris de les misses d’estiu: https://bisbatdemenorca.org/horaris-de-misses/  Com indicam a l’agenda del Full els trobareu a la pàgina web del Bisbat de Menorca i a totes les parròquies. D’altra banda, el proper diumenge 26 de juny començarà l’edició de Full Dominical de l’Estiu que comptarà amb nous continguts com les reflexions de María Victoria Aymerich, germana de la Consolació; els comentaris sobre imatges religioses de Menorca a càrrec de Mn. Guillermo Pons,  reflexions sobre les seus vacants a la Diòcesi de Menorca, entre d’altres.  Finalment, fins al mes d’octubre es poden realitzar visites culturals a la Catedral, el Convent de Sant Agustí (Ciutadella), l’església de Santa Maria de Maó i la seva rectoria i la parròquia de Sant Francesc de Maó (en aquesta última fins setembre).

 

Hits: 19