Els trucaires de Ferreries fan de voluntaris a GOB Mallorca

Hits: 1

El mètode educatiu del moviment escolta està pensat perquè els infants i joves que el formen adquireixin responsabilitats amb la societat a mesura que van creixent. Per això els trucaires, darrera etapa de la formació educativa del moviment juvenil, dediquen el curs a conèixer diferents entitats i organitzacions i també a involucrar-se amb les seves activitats fent servei.

La unitat de trucs de l’Agrupament Escolta Sant Bartomeu de Ferreries van realitzar un servei de voluntariat a la Trapa, un Espai Natural Protegit de Mallorca i que gestiona el GOB de Mallorca entre el 14 i el 16 de juny.

Les tasques encomanades al grup varen ser collir camamil•la, ajudar al manteniment del casat i fer paret seca.
Amb aquest servei els trucaires han pogut conèixer la part de ponent de la Serra de Mallorca, que els hi ha agradat molt i s’ho han passat molt bé. Els joves agraeixen molt l’acollida que els han donat en Miquel i en Tomeu del GOB Mallorca i animen a participar en aquest tipus de servei.

Aquesta activitat ha sigut possible gràcies a la subvenció del Consell Escolar de Menorca, que ha cobert part de les despeses.