Vida Creixent celebra el dia dels seus sants patrons

El moviment de Gent Gran ha celebrat el divendres 1 de febrer la festa dels seus patrons, Simeó i Anna, als tres arxiprestats de la Diòcesi. A Ciutadella l’Eucaristia s’ha celebrat a Sant Esteve i ha estat presidida pel Bisbe Francesc Conesa; a l’arxiprestat de Centre, la celebració va tenir lloc a la Parròquia de Sant Cristòfol d’Es Migjorn Gran, presidida per Francesc Triay, i a l’Arxiprestat de Llevant la celebració va tenir lloc a la Parròquia de la Mare de Déu del Roser (Es Castell). Allà ha presidit la missa Llorenç Vidal i han participat uns 65 integrants dels diferents Grups Parroquials.
Els Consiliaris dels Grups Parroquials de Vida Creixent han acompanyat cadascuna de les eucaristies,que han començat amb la benedicció de les candeles.

La data escollida per a la celebració coincideix amb la festa de la presentació del Senyor. És la Festa de la Llum, que recorda el Nadal i ve a il·luminar tota foscor. Per això mateix els membres de Vida Creixent dels tres arxiprestats de la Diòcesi han escollit aquest dia com la festa del seus Patrons, dos ancians que tenen la saviesa que dóna l’Esperit Sant per a reconèixer la llum i per a dur als altres la Bona Notícia-

Enguany els grups han preferit avançar un dia la celebració de la festivitat – que tradicionalment es duu a terme el 2 de febrer -, perquè no coincidís amb el cap de setmana.
Celebració a l’arxiprestat de Llevant
Celebració a l’arxiprestat de Ponent

Hits: 34