50è aniversari dels Equips de la Mare de Déu de Menorca

Aquest curs els Equips de la Mare de Déu de Menorca celebren el seu 50è aniversari. Els membres del moviment estan preparant una jornada festiva, que tindrà lloc a Ferreries el diumenge 2 d’octubre. L’inici de la trobada serà a les 10 h a l’església de Santa Maria amb xerrades de diferents testimonis de persones vinculades als EMD. Tot seguit, a les 13 h es celebrarà una Eucaristia i es farà un dinar de germanor a la Plaça Espanya del poble.

És un dia molt important pel moviment i es vol comptar amb l’assistència i presència de tots  els matrimonis i les famílies que hi han format part en algun moment. Si voleu participar, és necessari apuntar-se abans del dimarts 27 de setembre, contactant amb les parròquies o els EMD de Menorca.

Entre tots, serà polit recordar els orígens d’aquest moviment diocesà i viure el present de la Vida dels Equips. Els EMD ofereixen als matrimonis un entorn per a la fraternitat,  reflexionar junts, aprofundir en la fe, pregar amb confiança i ser membres actius del Poble de Déu.

 

Hits: 175