Un Estiu Solidari amb Càritas Menorca

L’Estiu Solidari és una iniciativa creada l’any 2018 per Càritas Menorca. Es tracta d’un espai de trobada perquè joves i adolescents de la nostra Diòcesi visquin un estiu diferent, coneguin de més a prop la tasca social que realitza l’entitat diocesana, i vegin que ells també són capaços de transformar la societat per tal que aquesta sigui més solidària i justa.

Durant el mes de juliol els participants d’entre 14  i 25 anys coneixen diferents projectes i la tasca d’acompanyament que realitzen els tècnics i el voluntariat de Càritas. Enguany han visitat els projectes d’Economia Social i han descobert la importància d’acompanyar a les persones i de tenir cura del medi ambient.

Després, a finals de juliol, van fer una jornada de reflexió per veure en quin àmbit es senten més motivats a participar, tenint la possibilitat de viure una experiència de voluntariat i acostar-se a la realitat de les persones que passen per moments complicats.

 Els joves aporten el seu temps, la seva il·lusió, la seva capacitat d’escoltar, de fer equip i la seva creativitat. “El “Segueix-me” de Jesús és una invitació a l’amor, a sentir-lo en el vostre cor, a donar el millor de vosaltres mateixos”. (Papa Francesc).

Més fotografies

Hits: 11