Començam un nou curs pastoral plens d’il·lusió

El mes de setembre sempre comença amb nous reptes i projectes carregats d’il·lusió i d’esperança. Així ho fa també la nostra Església de Menorca, donant inici a un nou curs pastoral.

El Full Dominical es proposa oferir nous espais de reflexió per als fidels, per aquest motiu, a la pàgina 3 hi trobareu diferents apartats amb el desig d’ajudar a enriquir la fe personal, d’animar a la pregària i a la formació religiosa. Per quart any consecutiu comptarem amb l’apartat “Pregar amb els Salms” amb el qual na Gadi Bosch, monja de Santa Clara, ens porta una estona de silenci, pregària i reflexió sobre els salms. També seguirem parlant de la sinodalitat i ho farem coneixent de primera mà com es viu el caminar junts, el diàleg, el discerniment i l’escolta de l’Esperit Sant en els diferents àmbits que conformen l’Església (en els secretariats i moviments diocesans, en el Col·legi de Consultors, en la catequesi, en el gabinet de comunicació, etc.).

D’altra banda, comptarem per segon any amb el testimoni de diferents persones que ens explicaran com viuen la seva fe personal en Jesucrist. Finalment, oferirem als fidels la secció “Nous llenguatges per evangelitzar” per tal de descobrir diferents pel·lícules i música que ens aporten una reflexió religiosa, social i humana. Recordau que trobareu el Full Dominical cada setmana a la vostra parròquia i també a la pàgina web bisbatdemenorca.org.

 

Hits: 42