Activitats d’estiu a les parròquies

Una de les activitats principals d’aquest estiu ha estat el recorregut de part del Camí de Santiago, en un primer tram des de Ponferrada a Sarria (Lugo), una activitat en la qual van participar 19 joves de diferents parròquies de la diòcesi. Així mateix, moltes parròquies han organitzat, com és costum cada estiu, diferents activitats, excursions i acampades amb el desig de conviure amb els nostres infants i joves. Tot i la pandèmia, la nostra Església sabia que era essencial seguir obrint espais de trobada per a tots ells durant els mesos d’estiu.

El club parroquial de Sant Esteve va realitzar una ruta pel Camí de Cavalls, del dia 2 al 5 d’agost, en la qual van participar uns 40 fillets, joves i monitors. A la parròquia de Sant Rafel han estat importants les activitats organitzades pels escoltes de la parròquia amb campaments durant tot el mes d’agost a la casa d’Es Banyul, a prop de Son Saura. Van acompanyar als joves 4 monitors adults i 5 caps joves de l’agrupament escolta.

També destaquen les activitats que ha organitzat el Centre Catequístic de Sant Miquel, amb la participació d’un total de 73 infants i joves d’entre 7 i 17 anys. Han realitzat diferents rutes pel Camí de Cavalls i campaments d’estiu a Torralbet, a Macarella. També a la parròquia de Sant Bartomeu de Ferreries han organitzat activitats a l’aire lliure, amb una caminada a Binicalsitx i la pujada a l’Ermita el 15 d’agost. Finalment, el Casal d’Estiu de Calós un cop més ha obert les seves portes amb un total de 100 fillets i adolescents inscrits al Casal d’Estiu i al Campus esportiu respectivament. En tots els casos, la feina dels monitors ha estat essencial per acompanyar als fillets i joves, i per a garantir l’organització i les mesures de seguretat necessàries.

Hits: 50