Assemblea Extraordinària dels Escoltes de Menorca (MSC)

Avui, divendres 3 de setembre, ha tingut lloc via telemàtica, l’assemblea extraordinària convocada per l’equip diocesà, on el punt més rellevant va ser  la presentació i aprovació del Pla de Formació pel curs 2021-22.

Els responsables de l’escola de formació de l’associació han treballat de debò per oferir una proposta formativa dirigida a tothom. Es proposen els cursos de monitor/a i director/a de lleure, integrats amb la metodologia escolta.

El curs de monitor/a, Fo.Ca. Bàsica, es divideix en 5 blocs teòrics i un pràctic. L’alumnat podrà triar si fer tots els blocs junts o per separat. S’ha pensat en aquesta opció per donar facilitats tant de pagament, com també de conciliació laboral, escolar i familiar. La Fo.Ca Bàsica (blocs teòrics) es durà a terme a partir del 25 de setembre fins al 7 de desembre en modalitat semipresencial, amb una part en línia. El període d’inscripció acaba el dia 12 de setembre. Així mateix es presentà el curs de director/a, Fo.Ca. Aprofundiment, amb 3 blocs teòrics i un pràctic, previst per inicis de 2022.

Hits: 59