Campanya Mans Unides 2021: “Contagia solidaritat per acabar amb la fam”.

En la seva Campanya 62, Mans Unides es centra en denunciar les conseqüències que la pandèmia de la Covid-19 està tenint entre les persones més vulnerables del planeta i en promoure la solidaritat entre les persones com a única forma de combatre la pandèmia de la desigualtat, que castiga amb fam i pobresa milions de persones arreu del món. Amb la pandèmia actual podria augmentar a 500 milions el nombre de persones afectades per la pobresa multidimensional.

Davant aquesta situació de pobresa extrema de tantes persones, l’ONG vol reafirmar amb més rotunditat la dignitat de tots els éssers humans i els seus drets; la necessitat de generar nous estils de vida més solidaris centrats en la dignitat de cada persona i en el bé comú. A Mans Unides porten més de 62 anys treballant sobre la base del valor de la solidaritat. Com en recorda el lema d’enguany, hem de contagiar solidaritat. Enguany no podrem realitzar  algunes activitats solidàries com la venda d’aliments a les parròquies, per açò és molt important que a les col·lectes de les misses mostrem la nostra solidaritat i responsabilitat i aportem tot el que puguem. Aquesta ajuda anirà destinada a les persones d’arreu del món que més ho necessiten. Reforcem el nostre compromís i la nostra missió. Per acabar amb la desigualtat que existeix és necessària la implicació de tots.

Des de Mans Unides Menorca agraeixen el gran compromís dels fidels, voluntaris, socis, simpatitzants, benefactors i ens animen a continuar sent solidaris. L’any 2020 a Menorca es van recaptar 184 mil euros els quals s’han destinat a projectes com el que ha impulsat  l’energia solar a la comunitat de Netia a Moçambic o el projecte d’inclusió socioeconòmica i cultural de joves del Marroc. Enguany, no es podran realitzar activitats com la venda d’aliments a les parròquies, concerts solidaris…per açò, Mans Unides Menorca necessita més que mai que a les col·lectes de les misses d’aquests dies aportem els nostres donatius.  Tots els donatius sumen i es destinaran a nous projectes solidaris, com un de nou que s’iniciarà a Paraguay, per ajudar a qui més ens necessiten.

Hits: 16