Comunicat- Festa de Sant Joan Baptista 2021

Tot seguit, els hi oferim tots els detalls de les celebracions litúrgiques que es duran a terme a Ciutadella i a Maó amb motiu de la Festa de Sant Joan Baptista.

-A Ciutadella:

Dimecres 23 de juny l ‘ermita de Sant Joan de Missa celebrarà, a les 20 h, les Vespres de la Vigília de Sant Joan Baptista.

Des de l’ermita es convida a les famílies de Ciutadella que la vulguin visitar a resar tots junts per la finalització de la pandèmia i la recuperació social de moltes famílies afectades per la greu crisi econòmica que pateix la nostra Illa. Així mateix, es pregarà per totes les famílies dels caixers i cavallers, i per tota la pagesia menorquina.

* Important: L’ermita romandrà oberta de les 17 a les 22 hores per poder visitar-la, i aquelles famílies que vulguin passar una estona al pati i fer la bereneta en família ho podran fer, sempre tenint en compte les mesures de seguretat i d’higiene, i els aforaments previstos i vigents en aquell moment.

Es podran estacionar els vehicles en els dos aparcaments interiors del pati: el camp de futbol i l’aparcament de la casa de colònies.

Dijous 24 de juny, missa de Sant Joan presidida pel bisbe Mons. Francesc, a les 12 h ,a la Catedral de Menorca. Acte obert a la participació de tots els fidels. S’han de complir les normes sanitàries vigents.

-A Maó:

Dijous 24 de juny celebració de l’Eucaristia, a les 18.30 h, a l’ermita de Sant Joan dels Vergers. Es mantindran totes les normes de seguretat. Aquest any no hi haurà bereneta popular.

Ciutadella de Menorca, 21 de juny de 2021

 

 

Hits: 96