CONCURS INFÀNCIA MISSIONERA: 3,2,1 ACCIÓ!

Diumenge 17 de gener celebrarem la Jornada d’Infància Missionera, amb el lema “Amb Jesús a Natzaret. Som una gran família!”. Amb la jornada d’enguany contemplem a l’infant Jesús a  Natzaret, al costat dels seus pares. Enguany s’ha convocat el concursSom família: 3,2,1 acció”.

EN QUÈ CONSISTEIX?

Els fillets i filletes poden participar gravant un breu vídeo, en el qual expliquin amb creativitat com és la seva família i quin paper juga Jesús entre ells.

QUI POT PARTICIPAR?

  • Fillets i filletes de 1r a 3r de primària.
  • Fillets i filletes de 4t a 6è de primària.

Els vídeos han de tenir una durada d’entre 1 i 2 minuts. Cada grup participant haurà d’estar representat per un responsable major d’edat, que presentarà el treball dels nens de la seva escola, parròquia o família.

QUAN?

Els vídeos podran presentar-se fins el 18 de gener de 2021 al Secretariat Diocesà de Missions: sdm.menorca@gmail.com

COM HA DE SER EL VÍDEO?

Poden ser balls, curts, amb diàlegs o sense, amb cartells, amb edició o sense, amb música. Pots utilitzar aplicacions o no. Poden aparèixer adults, mascotes, ninots … qui tu vulguis! Es valorarà la qualitat d’aquells treballs que, a través de la creativitat i originalitat, comuniquin de manera efectiva que Jesús està enmig de les seves famílies i que per Ell, som família.

Bases del Concurs: https://www.omp.es/wp-content/uploads/2020/10/bases-concurso-infancia-misionera-2021.pdf

Fitxa d’Inscripció: https://www.omp.es/wp-content/uploads/2020/10/ficha-concurso-infancia-misionera-2021.pdf

Trobareu la informació ampliada a: https://www.omp.es/concurso-infancia/

Hits: 62