COPE reconeix la tasca de l’expresident de Càritas Sebastià Marqués

El jurat dels Premis Cooperació reconeix el mèrit de la feina feta per l’expresident de Càritas Sebastià Marqués. En la quarta edició d’aquests premis de Cope Menorca es va decidir donar una menció d’honor a Marqués per la seva tasca en l’atenció social a Menorca.

L’acte d’entrega del premi i les mencions honorífiques va tenir lloc divendres 4 d’octubre a l’Ajuntament de Ferreries. Allà es va donar a conèixer el guanyador del premi, que enguany ha estat per Asinpros, l’associació d’atenció a les persones amb discapacitat més antiga de Menorca.
També es van atorgar les mencions honorifiques: una per l’associació per a persones sordes Assorme i l’altra a Sebastià Marqués per la seva tasca en la integració de les persones en risc d’exclusió social a través de Càritas Diocesana de Menorca.

En conèixer la decisió del jurat l’expresident de Càritas va destacar la tasca dels voluntaris que van treballar en projectes com Mestral. Va fer especial incís en la dedicació d’Antoni Carreras, que avui en dia es troba en missió humanitària a Sudamèrica.

Alguns dels projectes que va impulsar Sebastià Marquès com a president de Càritas encara segueixen vigents, com els tallers d’inserció sociolaboral de Mestral o la Casa d’Acollida de Ciutadella.

FOTO: Cope Menorca