Creix el número de joves voluntaris a Càritas Menorca

Prop de 40 joves s’han incoporat al servei de repartiment d’aliments de Càritas Menorca . Amb la seva entrega són mostra del compromís i la solidaritat que la nostra societat necessita per sortir cap endavant en aquests temps difícils

Des de l’inici de la crisi del Covid-19, Càritas Menorca ha treballat incansablement per atendre les necessitats de les persones i famílies més vulnerables. Aquestes setmanes els voluntaris majors de 60 anys han de romandre a casa, per tant, Càritas va fer una crida als més joves per animar-los a sumar-se al servei de repartiment d’aliments que es fa des de les parròquies.  La resposta va ser immediata i en pocs dies es van sumar 38 voluntaris nous, essencials per fer arribar l’ajuda a moltes persones. L’entrega i la solidaritat dels joves són l’exemple d’una Església viva, de portes obertes, que es troba al costat dels que més ho necessiten.  

Aquests joves són essencials, en un context en què  la demanda d’aliments ha augmentat un 56%, amb més de mil persones ateses (un total de 423 famílies). Si us voleu incorporar al voluntariat es tan fàcil com telefonar a les oficines de Càritas Menorca o posar-se en contacte amb les parròquies. Càritas Menorca ens recorda que tots podem ajudar, amb accions com deixar aliments a les cistelles dels supermercats o col·laborant amb el Fons Diocesà de Solidaritat.