Dia de la Catequesi a les Illes Balears

Diumenge 20 de novembre, solemnitat de Crist Rei, les diòcesis de les Illes Balears ens unirem un any més per a celebrar en comunió el Dia de la Catequesi. El lema d’enguany: «Anau, doncs, a tots el pobles i feis-los deixebles meus» (Mt 28, 19)  ens interpel·la a ser missioners de Jesús i a predicar l’Evangeli.

En aquesta jornada tan especial per als catequistes i les parròquies tindrem present les paraules del Papa Francesc a Evangelii Gaudium: “Cada cristià i cada comunitat discernirà quin és el camí que el Senyor li demana, però tots esteim convidats a acceptar aquesta crida: sortir de la pròpia comoditat i atrevir-se a arribar a totes les perifèries que necessiten la llum de l’Evangeli (EG, 20).”

Un dinamisme de “sortida” que avui és més necessari que mai i ens demana estar disposats a sortir de les pròpies comoditats i atrevir-nos a sortir a  totes les perifèries que necessiten la llum de l’Evangeli. Donam gràcies a Déu pel do de la catequesi, i ho feim amb un agraïment molt especial a tots els catequistes, perquè amb la vostra alegria i disponibilitat ajudau a infants i joves a descobrir la presència i l’amor de Jesús.

 

Hits: 13