Assemblea regional de la CONFER Balears a Mallorca

El dissabte 12 de novembre els religiosos de la CONFER Balears es van reunir a Palma de Mallorca per celebrar la seva assemblea regional. Hi assistiren quatre religiosos de Menorca, acompanyats de l’Administrador diocesà, Gerard Villalonga, juntament amb assistents de les diòcesis de Mallorca i Eivissa i Formentera, amb els seus respectius bisbes.

La jornada, que es va celebrar a la Porciúncula de Palma de Mallorca, va començar amb una   pregària i, seguidament, el claretià Miguel Tombilla va parlar sobre “Temps petits per a la Vida Religiosa”, fent referència a la identitat dels religiosos com a constructors del Regne i la seva implicació al costat dels més pobres i necessitats en una època de vulnerabilitat. També, per haver estat recentment a Ucraïna, va comentar la dura experiència viscuda al mig de la guerra.

L’Eucaristia va ser presidida per Sebastià Taltavull, bisbe de Mallorca, i concelebrada per Gerard Villalonga i Vicente Ribas, bisbe d’Eivissa i Formentera, juntament amb nou preveres religiosos de diferents congregacions. Va tenir lloc en el marc de la preciosa església de vidre de la Porciúncula. La trobada va acabar amb un dinar fratern.

Més fotografies

 

Hits: 86