Dia de l’Església diocesana: «Gràcies per tant»

El proper 6 de novembre celebrarem el Dia de l’Església Diocesana, una jornada per a agrair a tots els que formen part de l’Església la seva col·laboració constant amb la seva pregària, el seu temps, les seves qualitats i el seu suport econòmic.

Enguany la pàgina web portantos.es ens presenta en breus vídeos els testimonis de María del Prado, Juan de Dios, Fran i Yolanda, que són expressió de tots els qui amb la seva ajuda fan possible que «junts aconseguim una parròquia viva, apassionada per Jesucrist i lliurada als altres».

Amb motiu del Dia de l’Església diocesana s’edita la revista Nuestra Iglesia. Una edició per cada diòcesi, en la qual s’ofereixen les dades econòmiques perquè el Poble de Déu estigui informat dels comptes de l’Església. També es troben les dades de l’activitat de l’Església en diferents àmbits: celebratiu, pastoral, evangelitzador, educatiu, cultural i caritatiu i social. A la pàgina web del Bisbat de Menorca  (bisbatdemenorca.org) podeu trobar i llegir la Revista La Nostra Església Menorca.

Les col·lectes de les misses del diumenge 6 de novembre aniran destinades a aquesta jornada, per donar suport a la missió pastoral, social i caritativa que realitzen les nostres parròquies any rere any.

Hits: 16