Editen dos llibres per celebrar el 300 aniversari de la consagració de la Catedral

L’Església de Santa Maria de Ciutadella compleix tres segles com a Catedral de Menorca el 18 de juny. A més de diversos actes per a celebrar la consagració del temple com a epicentre de la Diòcesi, s’han editat dues publicacions per a celebrar-ho.

“Imago Ecclesiae. Escrits en el 300 aniversari de la consagració de la Catedral de Menorca” ofereix articles d’autors com Gabriel Julià i Mn. Josep Manguan o d’historiadors com Miquel Àngel Casasnovas o Mn. Florenci Sastre, que apropen el lector a la Catedral de Menorca des de diverses perspectives: teològiques, litúrgiques, històriques i artístiques.

Aquesta publicació és una de les novetats editorials que aprofiten l’aniversari per a descobrir la història i la riquesa de simbolismes que posseeix la nostra Catedral. Però no és l’única. Amb motiu de la celebració la Diòcesi publica també la Carta Pastoral del sr. Bisbe Mons. Francesc Conesa.

Sota el títol “El significado de la Catedral. Guía Espiritual de la Catedral de Menorca” el pastor de l’Església de Menorca ens acompanya en un passeig per la Catedral, llar i símbol de l’Església Diocesana.