El CC Sant Miquel obre portes amb desenes d’activitats pel centenari

El Centre Catequístic Sant Miquel encoratja l’esperit santmiqueler en el centenari de la seva fundació. La comunitat cristiana situada en el bell centre de Ciutadella posa en marxa tot d’activitats sota el lema: “Servint i estimant” per a commemorar els seus 100 anys de vida.

Aquest divendres dia 27 tindrà lloc l’acte inaugural de l’aniversari, amb una conferència a càrrec de Sebastià Taltavull, bisbe de Mallorca, i anirà seguit de tot d’activitats lúdiques al llarg del cap de setmana: tornejos de futbol, jocs populars, dinars…

Es tractarà d’un petit tast del que serà la llarga llista de propostes d’ara fins l’any que ve.

L’objectiu d’aquests actes és doble: per una banda, agrair a totes les persones que han fet i fan possible el centre i per altra obrir les portes a la gent del poble.

El centre ja té tancada la programació d’actes fins al desembre i pròximament donarà a conèixer les activitats programades per l’any 2020. Entre elles destaquen les destinades al públic infanti i familiar, com una bunyolada, glossat i jocs tradicionals, però també actes directament relacionats amb la història de Sant Miquel. Així, al novembre es donaran conferències sobre la història del centre i s’inaugurarà una exposició a la sala Xec Coll sobre el centre.

El teatre i les actuacions musicals també formen part de la programació. Des del centre ja estan assajant una peça pensada especialment per l’ocasió i que vol ser un homenatge a les obres i als grups de teatre que han passat per Sant Miquel. No obstant això, la programació teatral no està tancada i serà el 2020 quan se’n donin més detalls.

Més informació sobre:

La programació de 2019

Cartell Centenari de Sant Miquel 1r trimestre

 

 

 

 

Hits: 12