El grup de catequesi de St. Antoni Mª Claret, a Sant Joan de Missa

Catequistes, infants i adolescents de la parròquia de Sant Antoni Maria Claret de Ciutadella han compartit una jornada immersos en la natura que envolta l’Ermita de Sant Joan de Missa  dissabte 9 de febrer.

El grup, format per més d’un centenar de persones, ha començat la trobada amb una activitat relacionada amb l’Evangeli que després escoltarien a l’Eucaristia. Junts han reflexionat sobre el text “Jesús diu: caleu les xarxes”, de Sant Lluc i han dibuixat elements que es poden trobar al mar i que han plasmat, després, en un mural.

El segon tema central de la jornada, la catequesi, s’ha tractat de formes molt diverses i originals, adaptades a les diverses edats del grup. Alguns han representat l’Eucaristia de forma molt visual, altres han vist les coses admirables que fa Jesús, com per exemple com poden ajudar als germans o com poden estimar els enemics; i en un altre grup s’ha treballat fins i tot com passar la ITV del cor.

La trobada ha durat tot el dia, amb jocs i dinar a l’aire lliure. El capvespre el grup tornava a Ciutadella amb el cos cansat, però amb el cor alegre i amb ganes de repetir un dia en germanor que els ha apropat tant a Jesús.